Κίνα Ενδοσκοπικό Stapler κατασκευαστής

Co. ιατρικού εξοπλισμού Qianjing Jiangsu, ΕΠΕ

Ειδήσεις

September 11, 2019

ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΗ ΤΑΪΛΑΝΔΗ|Να ανυπομονήσει να έρθει σας!

ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΗ ΤΑΪΛΑΝΔΗ

 

QQ 截图 20190920084434.jpg

 

1

 

 

η 9η διεθνής έκθεση στο νοσοκομείο, διαγνωστικός, φαρμακευτικό, Medical&Rehabilitation Equipment&Supplies στην Ταϊλάνδη (Μπανγκόκ) έχει προωθηθεί επίσημα στις 11 Σεπτεμβρίου. Αυτή η έκθεση θα συγκεντρώσει τη βιομηχανία elites από τους διάφορους τομείς όπως τα νοσοκομεία, τα διαγνωστικά, τα φαρμακευτικά είδη, η ιατρική περίθαλψη, ο εξοπλισμός αποκατάστασης και ο εξοπλισμός για να επιδιώξει από κοινού τη μελλοντικές συνεργασία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης στη χερσόνησο της Ταϊλάνδης και indochina.

 

1.jpg

 

Εικόνες περιοχών έκθεσης

 

 

Ημερομηνία:

Στις 11-13 Σεπτεμβρίου

Θέση:

Διεθνές εμπόριο της Μπανγκόκ και κέντρο έκθεσης (BITEC)

 

Το QianJing ιατρικό πήρε το σχέδιο και την ανάπτυξη των χειρουργικών οργάνων για να συμμετέχει στην έκθεση, συμπεριλαμβανομένων των πιό πρόσφατων προϊόντων όπως μίας χρήσης stapler κοπτών endo (QASE), μίας χρήσης stapler περιτομής (QBPB).

5.jpg

 

3.jpg

Διαπραγμάτευση πελατών

 


 

 

 

 

Αυτή η έκθεση διαρκεί για τρεις ημέρες (11-13 Σεπτεμβρίου), φίλοι που δεν έχουν συμμετάσχει ακόμα στο θάλαμο Qianjing επωφελούνται της ευκαιρίας, ειδικά στους φίλους περιοχών έκθεσης, παρακαλώ να είστε βέβαιος να επισκεφτεί στο θάλαμο Qianjing (αριθμός θαλάμων: N34), ώστε να εξασφαλιστεί ότι φορτώνεστε πλήρως με αυτό το ταξίδι! ! !

Στοιχεία επικοινωνίας