Κίνα Ενδοσκοπικό Stapler κατασκευαστής

Co. ιατρικού εξοπλισμού Qianjing Jiangsu, ΕΠΕ

Ειδήσεις

September 25, 2019

Διεθνείς έκθεση & διασκέψεις της Ασίας υγείας|Περιμένουμε σας

Διεθνείς έκθεση & διασκέψεις της Ασίας υγείας

Η διεθνείς έκθεση & οι διασκέψεις της Ασίας υγείας που ενσωματώνουν τη διεθνή έκθεση Pharma Ασία & οι διασκέψεις είναι το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός υγείας & βιομηχανίας φαρμάκων του Πακιστάν. Αυτό το ετήσιο γεγονός 3 ημερών άρχισε πριν από 15 χρόνια σε μια ενιαία αίθουσα και έχει αυξηθεί τώρα στη μεγαλύτερη ετήσια συλλογή των σχετικών κατόχων πασσάλων βιομηχανιών και καταλαμβάνει ένα διάστημα έκθεσης του sqft πάνω από 165.000 στο Καράτσι & του sqft 92.000 σε Lahore δηλ. η μέγιστη ικανότητα και των δύο κέντρων EXPO. Επιπλέον, αυτό είναι το μόνο εγκεκριμένο Ufi (σφαιρική ένωση της βιομηχανίας έκθεσης, Παρίσι – Γαλλία) γεγονός τομέα της υγείας του Πακιστάν.

 

a% 20(9) .jpg

Η σκηνή έκθεσης

 

Οι πληροφορίες έκθεσης

Το Qianjing ιατρικό θα συμμετάσχει στην έκθεση με ποικίλα χειρουργικά όργανα που σχεδιάζονται και που αναπτύσσονται με ιατρικό συμπεριλαμβανομένων διάφορων staplers και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ελάχιστα της εισβολής χειρουργική επέμβαση, την ορθοπρωκτικό χειρουργική επέμβαση και urology, το προστατευτικό μανίκι incisional και τις laparoscopic συσκευές οπής.

微信图片 _20190924133556.jpg

Ο θάλαμός μας

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

24-26 Σεπτεμβρίου 2019

 

ΘΕΣΗ:

Κέντρο EXPO Καρατσιών, Πακιστάν

 

Ο ΘΑΛΑΜΟΣ ΜΑΣ:

H5-E122

 

未标题 - 1.jpg

Υποδοχή των πελατών

 

Αυτή η έκθεση θα διαρκέσει για τρεις ημέρες (24-26 ημέρες). Σας προσκαλούμε ειλικρινά για να έρθουμε ο θάλαμος (h5-e122) εάν είστε έτοιμοι να συμμετέχετε στην έκθεση ή έχετε συμμετάσχει ήδη στην έκθεση. Το Qianjing θα ανταποκριθεί σίγουρα τις προσδοκίες σας!

Στοιχεία επικοινωνίας