Κίνα Ενδοσκοπικό Stapler κατασκευαστής

Co. ιατρικού εξοπλισμού Qianjing Jiangsu, ΕΠΕ

Ειδήσεις

August 3, 2020

Καλές ειδήσεις|Το Qianjing ιατρικό λαμβάνει την πιστοποίηση SFDA

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλές ειδήσεις|Το Qianjing ιατρικό λαμβάνει την πιστοποίηση SFDA  0

     Στις 17 Ιουλίου 2020, η Co. ιατρικού εξοπλισμού Jiangsu Qianjing, ΕΠΕ κέρδισε την πιστοποίηση SFDA μέσω της κύριας τεχνολογίας καινοτομίας και των υψηλής ποιότητας προϊόντων της. Το πλήρες όνομα S.F.D.A. είναι σαουδική αρχή τροφίμων & φαρμάκων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλές ειδήσεις|Το Qianjing ιατρικό λαμβάνει την πιστοποίηση SFDA  1

    Η λήψη της πιστοποίησης SFDA σημαίνει τα προϊόντα ότι Qianjing έχουν περάσει την πιό επιτακτική δοκιμή και έχουν αναγνωρίσει από ένα άλλο διεθνές ιατρικό όργανο. Χαρακτηρίζει επίσης τα χειρουργικά προϊόντα Qianjing έκανε μεγάλο έναν μπροστινό και παρείχε μια ισχυρή ανταγωνιστικότητα για την ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλές ειδήσεις|Το Qianjing ιατρικό λαμβάνει την πιστοποίηση SFDA  2

    Στο μέλλον, Qianjing ιατρικό θα συνεχίσει να εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «εμμένει στην πρώτης τάξεως διαχείριση, παράγει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, και παρέχει τις επαγγελματικές και εξανθρωπισμένες υπηρεσίες», βελτιώστε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων, εισάγετε ενεργά τις καινοτόμες τεχνολογίες Ε&Α, και διατηρήστε τις αναπροσαρμογές και τις καινοτομίες προϊόντων. Παρέχει τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες για την παγκόσμια αγορά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλές ειδήσεις|Το Qianjing ιατρικό λαμβάνει την πιστοποίηση SFDA  3

Στοιχεία επικοινωνίας