Κίνα Ενδοσκοπικό Stapler κατασκευαστής

Co. ιατρικού εξοπλισμού Qianjing Jiangsu, ΕΠΕ

Ειδήσεις

August 5, 2020

Stapler ενδοσκοπίων διαγωνισμός δεξιοτήτων συνελεύσεων που τελειώνουν επιτυχώς

Προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω το τεχνικό επίπεδο της βιομηχανοποιημένης παραγωγής ενδοσκοπικά staplers στην περιοχή και να ενισχυθεί η συνειδητοποίηση της ποιότητας των προϊόντων, στο πρωί της 1ης Αυγούστου, ο «ενδοσκοπικός Stapler ανταγωνισμός δεξιοτήτων συνελεύσεων» πραγματοποιήθηκε όπως έχει προγραμματιστεί στο εκπαιδευτικό κέντρο ιατρικών συσκευών, Qian Jing ιατρικό κλήθηκε για να συμμετέχει σε αυτόν τον ανταγωνισμό, μια ομάδα ειδικευμένων κυρίων που μαζεύτηκαν από όλες τις κατευθύνσεις, από περισσότερες από 20 τοπικές ενδοσκοπικές stapler ομάδες συνελεύσεων και περισσότερους από 60 παίκτες ανταγωνίστηκε στο ίδιο στάδιο για να ανταγωνιστεί για την τιμή. Οι αντιπρόσωποι από τον κλάδο επιθεώρησης Changzhou του επαρχιακού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων Jiangsu, του ιδρύματος επιθεώρησης ιατρικών συσκευών Jiangsu, της διοίκησης αγοράς Changzhou Wujin επίβλεψη και, του πανεπιστημίου Changzhou, του νοσοκομείου των ανθρώπων Changzhou Wujin, και του κ. Chen Zhongying παρευρέθηκαν όπως δικαστές.


Στη σκηνή του ανταγωνισμού, οι ιατρικοί φορείς Qian Jing ήταν ήρεμοι, συναγωνισμένος ενάντια στο χρόνο, που δόθηκε προσοχή στις λεπτομέρειες, και ακολούθησαν αυστηρά τους κανόνες. Στη φόρτωση πυροβόλων όπλων, η σύνδεση, και ο χώρος δοκιμής επιπέδων, το υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικό κράτος και η ειδικευμένη δυνατότητα λειτουργίας συνελεύσεων καταδεικνύονται τέλεια, και επίσης πλήρως απεικονίζει την τοποθέτηση μελέτης και το στερεό θεωρητικό ίδρυμα των τεχνικών συνελεύσεων πρώτος-γραμμών. Μετά από τον άγριο ανταγωνισμό και την ακριβή αξιολόγηση, οι ιατρικοί φορείς Qian Jing κέρδισαν το «stapler εμπειρογνώμονα συνελεύσεων» σε αυτόν τον ανταγωνισμό.

Μέσω της συμμετοχής στους ανταγωνισμούς ικανότητας, οι ιατρικοί παίκτες Qian Jing έχουν κερδίσει την αύξηση και τις σημαντικές ανακαλύψεις, και έχουν αγκαλιάσει μια μεγαλύτερη και καλύτερη πλατφόρμα για την επίδειξη, την άσκηση των δεξιοτήτων, και τη συζήτηση των ανταλλαγών, που δείχνουν ότι οι άνθρωποι Qian Jing δεν φοβούνται τους ισχυρούς παίκτες και τολμούν να παλεψουν. Η πνευματική προοπτική. Συγχρόνως, οι παίκτες πραγματοποίησαν επίσης τις ανεπάρκειες και βρήκαν τα χάσματα, που ενέπνευσαν περαιτέρω το καθένα τον προσδιορισμό και την εμπιστοσύνη για να ενισχύσουν τις μελέτες τους και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις γενικές δεξιότητές τους ποιότητας και εργασίας, ώστε να λάμψουν στο μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας