Κίνα Ενδοσκοπικό Stapler κατασκευαστής

Co. ιατρικού εξοπλισμού Qianjing Jiangsu, ΕΠΕ

Ειδήσεις

June 3, 2019

Ιατρική έκθεση της Βραζιλίας: Qianjing ιατρικό: Νέα τάση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας

Η 26η Βραζιλία São Paulo International Medical Exhibition είναι στις 21-24 Μαΐου 2019 σε πλήρες swing.HOSPITALAR είναι μια επαγγελματική έκθεση που φιλοξενείται από κοινού από τη διεθνή έκθεση ιατρικού εξοπλισμού του Σάο Πάολο και τη διάσημη έκθεση MEDICA στη Γερμανία, η οποία πιστοποιείται από τη διεθνή ομοσπονδία το (IHF) νοσοκομείων. Το 2000, απονεμήθηκε τον τίτλο «αξιόπιστη επιχειρησιακή έκθεση» από το τμήμα εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

8.2.jpg

 

 

Το São Paulo έχει προωθήσει τις ιατρικές εγκαταστάσεις στην περιοχή, που αποτελεί 65% της ολόκληρης βραζιλιάνας ιατρικής αγοράς. Τα περισσότερα ιατρικές συσκευές και προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης εισάγονται, κάνοντας το μια ιδανική πόλη για τις διεθνείς ιατρικές επιχειρήσεις για να μπούν στη λατινοαμερικάνικη αγορά. Μετά από τα έτη ανάπτυξης, έχει γίνει μια περιεκτική και επαγγελματική ιατρική έκθεση στη Βραζιλία και ακόμη και στη Λατινική Αμερική. Είναι μια θέση για τους εμπόρους στη Βραζιλία και τις γειτονικές χώρες για να βρεί τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες.


 

图片 1.png

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή χειρουργικό stapler, ιατρικά παρεχόμενα καινοτόμα χειρουργικά προϊόντα εξοπλισμού Jiangsu Qianjing για τους βραζιλιάνους πράκτορες. Πελάτης θεατών σκηνής σε ένα ατελείωτο ρεύμα του επαίνου. Επίσης εξοικειώθηκε με τον πράκτορα πολλών διεθνών φίλων συγχρόνως, λαμβάνει το εξαιρετικό επίτευγμα.

 

图片 2.jpg

 

Ο αριθμός θαλάμων της επιχείρησης είναι 20-180B. Εκείνοι που δεν έχουν συμμετάσχει στην έκθεση, παρακαλώ πιέζουν χρονικά στον τόπο συναντήσεως για να δουν την επιχείρηση.

 

 

图片 3.png

 

 

Το Qianjing ιατρικό έχει επιτύχει την επιτυχία στη βραζιλιάνα ιατρική έκθεση και θα συμμετάσχει σε άλλες εθνικές εκθέσεις αργότερα.

Στοιχεία επικοινωνίας